Politiet melder at de har hatt en generell travel natt på Twitter. Seks personer har blitt tatt hånd om av politiet og har fått sovet ut ruseni drukkenskapsarresten. Blant annet ble en mann satt i varetekt etter at han truet med å skyte vaktene på srippebaren Dreams.

Promillesaker

Politiet har stanset opptil flere sjåfører de mistenker for å kjøre med promille.

Rett før klokken 01 oppsøkte politiet en mann i midten av 20-årene som nettopp hadde parkert bilen. Han forsøkte å stikke av, men ble innhentet av patruljen. Han har avlagt blodprøve og det er opprettet sak.

Rundt 40 minutter senere stanser politiet en kvinnelig sjåfør på Laksevåg etter at de hadde fått tips om at hun kjørte i beruset tilstand. Kvinnen, i slutten av 30-årene ble kjørt til legevakten for å gi blodprøve.

Det måtte også en mann i begynnelsen av 20-årene gjøre etter at en politipatrulje stanset ham 03.16. Politiet oppretter sak også på ham.

Slåssing i distriktene

I Austrheim ble en mann i 30-årene pågrepet etter å ha sparket ned en annen mann.

— Det skjedde utenfor et samfunnshus. Mistenkte er satt i varetekt, og blir sannsynligvis avhørt i løpet av dagen, sier operasjonsleder Bjarte Rebnord i Hordaland politidistrikt.

En politipatrulje observerte volden rett før klokken 03 natt til søndag.

Fornærmede, en mann i 40-årene, var bevisstløs og ble tatt hånd om av ambulanse.

I Voss sentrum ble også politiet vitne til at to menn ble slått til, hvor den ene fikk et kutt over øye.

— Vi har to mistenkte. Det blir opprettet sak og de blir anmeldt, sier Rebnord.