Høyreback Bergum Hansen var arkitekten bak begge Fyllingens scoringer mot Mandalskameratene. Målene så nærmest identiske ut. Eneste forskjellen var at lagets to spisser, Eivind Myrseth og Ronny Farstad, var sist på ballen hver sin gang.

— Det var fint spill begge ganger. Jeg kom rundt på kanten og la inn. Det var labert i første omgang, så vi bestemte oss for å gå ut og trykke til etter pause, sier Bergum Hansen.

Og de var nettopp det han og lagkameratene gjorde. Bare førti sekunder av andre halvdel var spilt da Fyllingen tok ledelsen. Farstads scoring kom ni minutter senere, før Mandalskameratene fikk redusere etter 57 minutter. Likevel hadde hjemmelaget bra kontroll kampen ut.

— Dette var veldig godt. Nå kan vi se litt oppover på tabellen igjen. Vi har vært for ustabile, sier Bergum Hansen, som var meget aktiv langs høyresiden.

— Jeg er ikke den som løper mest på trening, men når det er kamper klarer jeg å mobilisere. Og det er artig når man får ballen, og man ikke løper forgjeves, smiler han.

Han ser for seg at han fortsetter i Fyllingen neste sesong, men håper at klubben skrur opp ambisjonene et par hakk.

— Det er ikke aktuelt å spille for noen andre klubber i 2. divisjon iallfall. Men det må satses, og vi må få en større og jevnere tropp som kan holde en hel sesong.