Du trenger Quicktime player for å se panoramabildene, last den ned gratis her.

Men her er også mye annen god bryggerihistorie. Museumsvandringen begynner med stumfilm fra 1930-årene og rundes av med interaktivt flaskegøy. Det nye Hansa-museet viser glimt av bryggeriets utvikling fra 1891 til digital dato.

— Museet har vi etablert for å gjenskape noen Hansa-opplevelser på Kalfaret, sier Hansas markedssjef Lisbeth Hope Frugård.

I det gamle brygghuset ligger de historiske opplevelsene vegg i vegg med det like nye mikrobryggeriet. En sving av en museumsløype der du begynner med litt Hansa-abc og får hilst høflig på grunnleggeren Waldemar S. Platou, som i 1891 kom fra fødebyen Drammen til Bergen via bryggerimesterutdannelse i Tyskland.

«Fløibanens far» ble han forresten også, bare for å ha nevnt det.Men her er også mye annen god bryggerihistorie. Museumsvandringen begynner med stumfilm fra 1930-årene og rundes av med interaktivt flaskegøy. Det nye Hansa-museet viser glimt av bryggeriets utvikling fra 1891 til digital dato.

— Museet har vi etablert for å gjenskape noen Hansa-opplevelser på Kalfaret, sier Hansas markedssjef Lisbeth Hope Frugård. I det gamle brygghuset ligger de historiske opplevelsene vegg i vegg med det like nye mikrobryggeriet. En sving av en museumsløype der du begynner med litt Hansa-abc og får hilst høflig på grunnleggeren Waldemar S. Platou, som i 1891 kom fra fødebyen Drammen til Bergen via bryggerimesterutdannelse i Tyskland.

«Fløibanens far» ble han forresten også, bare for å ha nevnt det.