Kvinnen anmeldte 26. februar i år fire franske kollegaer i Disney World for gruppevoldtekt. Franskmennene skulle ha kommet til leiligheten hvor hun bodde ved Disney World og voldtatt henne sammen. De fire mistenkte franskmennene nektet ikke for at de hadde hatt sex med kvinnen, men hevdet at gruppesexen var frivillig.

De hadde for sikkerhets skyld filmet hele seansen, og etter en titt på videoen kunne politiet raskt fastslå at de ikke var skyldige i noen voldtekt. I stedet ble bergenskvinnen siktet for falsk anmeldelse og falsk forklaring. Hun er også siktet for besittelse av hasj. Kvinnen har innrømmet at hun løy, og fredag skulle hun møte til en rettshøring i Orlando i Florida.

— Hun møtte ikke opp og det er nå utstedt arrestordre på henne, sier pressetalsmann Carlos Torres ved Orange County Sheriff's Office til Bergens Tidende.

Han kan ikke si noe om hvorvidt de vet hvor kvinnen er, eller om hun befinner seg i Norge. Dersom hun er i Norge, kan amerikanske myndigheter sende en rettsbegjæring til norske myndigheter om bistand i saken.