Via bt.no har det rent inn oppstemte og klare meldinger til byrådsleder Anne-Grete Strøm-Erichsen og miljøbyråd Tom Knudsen.

Så godt som alle som ytrer seg liker forslaget til utforming av Festplassen, slik den skal se ut etter at bilene har rullet ut for siste gang rundt årsskiftet 2004/2005.

— Endelig er jeg for en gangs skyld enig med byråden, håper at det aldri mer kommer biler, sirkus eller tivoli på Festplassen, skriver signaturen «Mann fra Bergen», som også liker idéen med skøytebane på Festplassen.

— Hva mer er det egentlig å si til politikerne i Bergen? Endelig gjør de noe vetigt, kommenterer «Obi Jan».

Mens «Eksil-tøs» mener følgende:

— Dette forslaget er jo fabelaktig! Og at de kan trekke finansieringen ut av ermet på denne måten! Jeg hadde i utgangspunktet en viss motvilje mot Anne-Grete og hennes byregjering, men nå synes jeg de virkelig viser hva de er laget av: Ekte bergensånd, med sansen for det storslagne i hverdagen. Og en evne til å realisere prosjekter på en måte som ingen andre kommuner i Norge klarer. Tårnplass, Ole Bulls Plass, Torgallmenningen, Vågsallmenningen, Musikkpaviljongen - vakre offentlige rom som vi kan være stolte av. At Festplassen nå følger etter, er nesten for mye av det gode. Det er slike ting som får meg til å bestemme meg: Nå flytter jeg hjem igjen til Bergen for godt!

Og eksil-tøsen er som sagt ikke alene om å være begeistret. De aller fleste er det. Bortsett fra signaturen «BadBoyJokke» som på Festplassen ønsker seg en «finfin parkeringsskyskraper til gratis bruk for folket, gjerne i samme dristige design som rådhuset».

Han om det.