Bergenseren «Jan» leier rom på et horehus i Pattaya, og har opptil fem prostituerte av begge kjønn boende på rommet sitt.

I Bergen er Jan, som er i 50-årene, en heterofil, skilt mann med voksne barn. I Pattaya er han bifil og har sitt eget harem. Han drar bare til Bergen når han må tjene penger.

Ladyboys

Vi blir med Jan til horehuset. Der treffer vi Nung (22), en prostituert gutt som bor fast hos bergenseren, og Mama (45), en kvinne bergenseren bruker som hushjelp. Etter et par minutter kommer «ladyboysene» Em (25) og Tee (26).

— Hver morgen kommer Mama med frokost og et par kalde pils til meg som hun serverer meg mens jeg ligger i sengen med en lady og en boy og koser meg. Jeg kunne jo ikke hatt det sånn i Norge, men i Pattaya er alt lov, sier Jan.

Ning (21), som er hans faste «lady», er blitt med en annen farang i dag.

— Jeg er skuffet over det. Jeg trodde Ning skulle være med meg. Men jeg kan jo kose meg med disse tre, sier han og peker på Nung, Em og Tee.

Kan ikke engelsk

Nung har kjæreste og sønn i Bangkok. Han forsørger familien ved å selge kroppen sin i Pattaya.

— Han liker å ha sex med meg selv om han er hetero. Det ligger i thaienes kultur at de gjør alt for å tilfredsstille farangene, sier Jan.

Nung kan ikke et ord engelsk.

— Vi kommuniserer med kyss, klapp og klem, sier Jan.

Mama har vært prostituert i 20 år. Om nettene selger hun seg på stranden. Morgenene bruker hun til å plukke tombokser som hun panter, før hun er hushjelp for Jan. Så selger hun øl på markedet, sover i noen timer, og så er det tilbake på stranden.

— Good farang, sier hun om Jan. - Han gir meg mat og T-skjorter.

— Thaiene krever ikke så mye, de er fornøyde bare de får suppebollene sine og litt klær, sier Jan.

Alle drømmer om at Jan skal ta dem med til Norge, men Jan har ingen planer om det.

BERGENSERENS HAREM: Mama, Nung, Em og Tee står til disposisjon for «Jan» fra Bergen når han ønsker det. – I Pattaya er alt lov, sier «Jan», som har flere prostituerte av begge kjønn boende på rommet sitt. FOTO: MARITA AAREKOL