Klubben får 250 kvadratmeter å boltre seg på. Der skal det både være stripping, sex-leker og samleier.

— Jeg har tenkt på dette i noen år. Nå er tiden inne, sier Ronny Landro.

Han er en av initiativtakerne til Club Erotica. De to andre - Ronny og Christer - vil bare stå frem med fornavn.

— Jeg har ikke fortalt familien om dette ennå, sier Ronny (som ikke vil ut med etternavn).

Søker medlemmer

Men folk i det frisinnede miljøet har i flere uker kjent til planene om den erotiske klubben. Gjennom annonser i flere magasiner og aviser har de søkt etter strippere og medlemmer. På to uker har de fått om lag 200 henvendelser.

— De er glade for at noen endelig starter en slik klubb i Bergen. Nå slipper de å reise til andre byer, sier Ronny Landro.

De tre forteller at det i dag foregår en rekke private fester hvor folk samles for sex-leker eller for å bytte partnere. Det er disse bergenserne ønsker å gi et tilbud i Fana.

Lokalet er foreløpig hemmelig. Det er fordi naboene ennå ikke er varslet.

— Vi er heldige som har fått et lokale som ligger usjenert til. Og det vil ikke akkurat være noen neonskilt på utsiden, forteller Ronny.

Diskresjon er nemlig viktig når klubben åpner 6. juni. Da skal det være skipsgulv, en strippescene, fjernsynsapparat, projektorer og en lang rekke rom med madrasser.

— Blant annet blir det et fullt utstyrt rom for sadomasochister. Folk får kose seg som de vil. Det er egentlig bare fantasien som setter grensen for hva som skjer på rommene, sier Ronny Landro, og legger til at det vil bli gjennomført samleier på rommene.

Sadomasochister

— Hva er det ellers som skal foregå i klubben?

— Vi kommer til å ha forskjellige kvelder. For eksempel en sm-kveld, en kveld for homofile og en kveld for partnerbytte. Og så kommer vi til å ha stripping og arrangere bursdager og utdrikkingslag. Vi ser også for oss å starte en strippeskole.

I dag er det lite som minner om 150 mennesker i fri utfoldelse i lokalene. Men de tre forteller at malingen allerede står utenfor, og at byggingen starter i løpet av uken. De regner med å bruke inntil en halv million kroner før klubben er ferdig.

— Hvorfor starter dere klubben?

— Vi ønsker å gi et tilbud til frisinnede mennesker. Det blir flere og flere av oss. Og så har vi et håp om at vi skal tjene litt på det etter hvert, sier Ronny Landro.

2500 kroner vil det koste å bli medlem. Da vil de fleste arrangementene være gratis. Initiativtakerne ser for seg en omsetning på om lag to millioner kroner i året.

— Medlemmene vil få anledning til å møte andre frisinnede mennesker. Dette skal ikke være et sted for fyllefest. Vi vil ha voksne mennesker, og når det er partnerbyttekvelder, skal det ikke være alkohol.

Søker skjenkebevilling

Målet er å holde klubben åpen nesten hver kveld. Bergenserne vil også bygge en bar. Derfor håper de på å få skjenkebevilling.

— Vi skal ikke bryte loven. Ikke en øl vil bli servert uten at vi har lov til det, sier Ronny, som tror mange er interesserte i å være med.

Landets mest kjente sex-klubb er Club 4 i Trondheim. Den er nå stengt, og lederen Tom Ketil Krogstad sitter i fengsel etter en dom for hallikvirksomhet.

— Det virker litt vilt det som foregikk der oppe. Etter hva vi har hørt kom fulle folk rett fra byen og inn. Det foregikk ulovlige ting der. Slik blir det ikke hos oss, sier Ronny.

På sikt tror initiativtakerne at så mange som tusen personer fra hele landet vil melde seg på.

— Sex er et tabubelagt område. Hvordan tror dere folk vil reagere?

— Det er alltid noen som vil kritisere. Men vi er ikke redde for det. Hva er det egentlig som er så farlig med dette? Ting vil foregå i kontrollerte former, sier Ronny.

Informasjonsleder Trygve Hillestad ved Hordaland politidistrikt sier at de vil avvente situasjonen før de gjør noe. Han vil ikke si om miljøet vil bli fulgt spesielt tett.

— Om de gjør ting som er ulovlige, må vi følge opp det, er hans knappe kommentar.

EROTISK: Ronny Landro er en av initiativtakerne til en ny klubb for frisinnede i Bergen. Fra juni inviterer han til klubbkvelder i Fana sammen med kompanjongene Ronny og Christer.<br/>Foto: KNUT STRAND