23. juni er det ett år siden alle spor etter savnede Dung Tran Larsen stoppet. Svigerfamilien hennes i Krabbedalen venter nå på at politiet skal bli ferdig med etterforskningen.

— Ingen forventninger

Foreløpig har ikke politiet klart å finne ut hva som skjedde med den 22 år gamle tobarnsmoren. Litt av problemet for politiet er at ingen i familien har ønsket å gi flere avhør. Spesielt er det problematisk at ikke Dungs ektemann og moren hans ikke vil møte opp i nye avhør på Laksevåg politistasjon.

— Vi har behov for å snakke med dem. Det er fortsatt mange spørsmål som står ubesvart for oss, sier politiinspektør Tore Salvesen.

Ektemannens forsvarer, Frode Skogvold, sier de har mottatt henvendelsen fra politiet, men at han ikke har diskutert saken med sin klient.

— Jeg må snakke med ham, men jeg har ikke noen forventninger til at han har noe ønske om å gå i avhør, sier Skogvold.

- Lever i hver sin verden

Han sier likevel at hele familien er svært misfornøyd med mangelen på informasjon fra politiets side.

— Det hadde vært mer ønskelig med mer informasjon. De har ikke fått annen info enn det som har kommet gjennom media. Flere feilaktige opplysninger som er kommet ut, kunne vært rettet opp, dersom politiet bare hadde tatt kontakt, sier Skogvold.

- Men hvorfor kan ikke din klient bare stille i avhør, og oppklare eventuelle misforståelser?

— Han har vært kritisk til avhør fordi han føler han har gitt svar på det meste. Sist gang han var i avhør, i fjor høst, var det politiet som avbrøt avhøret fordi de ikke hadde mer å spørre om, sier Skogvold.

Han mener politiet og familien i Krabbedalen lever i hver sin verden.

Ikke fornøyd

Heller ikke Dungs svigermor vil forklare seg mer.

— Hun har sagt det som er å si og har ikke mer å forklare, sier hennes forsvarer Stein Erik Ottesen.

Forsvarer for svigerfaren, Jørgen Riple, sier han vil diskutere saken med sin klient før han svarer i pressen.

— Vi er uansett ikke fornøyd med at vi ikke har fått mulighet til å diskutere alt dokumentinnholdet vi har fått med våre klienter. Det er lenge siden vi ba om innsyn, sier Riple.

BT har ikke fått kontakt med Bjarte Madsen, som forsvarer svogeren til Dung Tran Larsen.