— Han ante ikke at VIP-tribunene brøt sammen før han satt i bilen på vei til Flesland etter konserten. Da fikk han forståelsen av at det sto bra til med den skadde og at sykehusinnleggelse ikke var aktuelt. Ellers kunne det vært typisk Elton John å be om å få besøke kvinnen på sykehuset, sier Rune Lem i Gunnar Eide Concerts til Bergens Tidende.

Ringte flere ganger i går

Men selv om Sir Elton dro fra Bergen med visshet om at det ikke hadde skjedd noe alvorlig med kvinnen, ringte han Gunnar Eide Concerts flere ganger i går. Han ville ha helt klarhet i hvordan det gikk med kvinnen. Han skal ha uttrykt stor lettelse da han fikk vite at den skadde nå er utskrevet fra Haukeland universitetssykehus uten varige men, men med en hjernerystelse.

— Han har likevel bedt om å få alle rapporter som blir skrevet om hva som gikk galt med VIP-tribunene. Han vil ha både politidokumenter og eventuelle rapporter fra sakkyndige, sier Rune Lem til Bergens Tidende.

Signert bilde til kvinnen

Den lokale arrangøren i Bergen, Stereostar Productions, jobbet i hele går med å få tak i den skadde.

— Selv om alt annet var vellykket under konserten tirsdag har vi bare hatt en tanke i hodet etter konserten: Hvordan går det med kvinnen? Sier Sturle Viketun til Bergens Tidende.

Han pustet derfor lettet ut da han i går ettermiddag fikk bekreftet at kvinnen er utskrevet og i god behold. Da jobbet han videre med å få overlevert et signert bilde fra Elton John i gave til kvinnen.

BEKYMRET: Sir Elton John har ikke bare bekymret seg over sin egen hoste de siste dagene. Han likte slett ikke at en kvinne ble skadet under hans konsert på Koengen. <br/> ARKIVFOTO: VEGAR VALDE.