Alder: Celita (40), Carita (31), Carena Ranita (21), Kenny Rene (19), Celiann Nikita (16)

Yrke: Celita er hjemmeværende, Carita er feiermester, Carena Ranita er butikkmedarbeider, Kenny Rene er lærling, og Celiann Nikita går på skole

Så mange heter: Celiann-Nikita: 0(Celiann: 0, Nikita: 112)

Det hele begynte med min mor, som heter noe så vanlig som Anne-Karin. Hun ønsket mer spesielle navn til barna sine, og døpte min søster og meg Celita og Carita. Jeg har fått mange reaksjoner på navnet mitt, mange lurer på om det er et utenlandsk navn. Jeg vet bare om en annen som heter Celita, og det er datteren til hun som passet meg da jeg var liten.

Da jeg fikk barn selv, ønsket jeg at de også skulle ha spesielle navn, så vårt første barn kalte vi Carena Ranita. Folkeregisteret mente at det ikke gikk an å hete det, så det tok ni måneder før de ga etter og godkjente det. Vi ville at sønnen vår skulle hete Kenny ReneBor: Steinsland/Lie, og heller ikke dette var et greit navn, ifølge Folkeregisteret.

Etter ti måneder fikk vi medhold, og fikk lov til å kalle ham det. Da jeg ble gravid med nummer tre, ville vi slippe så mye styr, så da kontaktet jeg Folkeregisteret mens jeg var gravid for å få godkjent navnet Celiann Nikita. Det gikk greit, og ungene er fornøyde med navnene sine. De bruker stort sett bare det første navnet sitt til daglig.

Jeg har aldri ønsket meg et vanlig navn, jeg liker å være litt spesiell! Jeg håper barna mine velger sjeldne, uvanlige navn til sine barn.