— B er Best! Tusen, tusen millioner takk! lyder taktfaste rop fra de 24 seksåringene i klasse 1b.

Til øredøvende jubel fra barna, kom Claus Gundersen og Sigbjørn Pedersen fra Lions Club til Paradis skole som julenisser i går formiddag. Med seg hadde de flunkende nye, ferdig pakkede presanger til en verdi av 5000 kroner som erstatning for julegavesekken som ble stjålet.

— Da vi leste i Bt at den stakkars klassen fikk frastjålet gavene, bestemte vi å kjøpe nye julegaver, sier Claus Gundersen, president i Lions Club i Fana til elevene og BT.

— Kjempe, kjempe, kjempeflott, sier Taran Neckelmann, og vifter lykkelig opp og ned med armene.

— For nå blir de fattige barna glade i julen de også, sier Hanne Thein Sørensen.

Elevene hadde hver dag i syv dager tatt med en leke hjemmefra. Julegavene skulle Slumsøstrene dele ut til trengende barnefamilier. Men da klasse 1b kom til skolen mandag, hadde innbruddstyver stjålet to datamaskiner, en kassettspiller og hele sekken med julegaver.

— Vi kan bare takke for gavene fra Lions, sier Roy Markussen, klassestyrer for 1b. - Tyveriet gikk hardt inn på noen av barna. Dette vil hjelpe stort.

— Og skriv at de nye presangene skal låses inn, slik at ikke tyvene får tak i dem! sier klassestyrer Markussen.

BARNA FÅR NYE JULEGAVER: Elevene i klasse 1b ved Paradis skole fikk til stor jubel i går besøk av to julenisser fra Lions Club som erstattet gavene tyvene stjal ved å knuse et vindu i klasserommet.
FOTO: JAN M. LILLEBØ