— Den ballen så jeg i mål, og jeg var nesten oppe med armene allerede da jeg traff ballen, sier Os-spiller Christer Olsen om kjempesjansen han fikk på overtid.

Det var ingen stor midtsommerkamp i høstværet på Os, og på en bane som ikke innbød til finspill ble det heller ikke det. Begge lag spilte seg til noen muligheter før pause, men Os kom sterkt ut etter pause og styrte store deler av annen omgang, mens de hindret gjestene fra Haugesund å komme til en eneste farlig målsjanse.

Hjemmelaget skapte heller ikke all verden på den tunge gressmatten, men de viste vinnervilje og utholdenhet da de kjempet helt til Olsens store sjanse. Også assistenttrener Robert Stensønes var oppgitt etter kampen.

— Bittert, sukker Stensønes om kjempesjansen på tampen som assistenttreneren synes var ekstra sur å svelge ettersom han mente eget lag fortjente full pott.

— Det finnes kamper der vi kanskje kan si oss fornøyd med uavgjort, men i dag var vi klart best og derfor er det ekstra surt ikke å vinne, konstaterte Stensønes.