Politiet legger bak seg det de beskriver som en relativt rolig påske når det kommer til innbrudd i boliger.

Tirsdag formiddag er det kun anmeldt innbrudd i en bolig i løpet av påsken.

— Det kan komme inn flere i løpet av dagen, siden det var påskeferie helt til i går. Men så langt har vi hatt et forsøk på grovt tyveri, og et grovt tyveri fra bolig, sier leder ved tyveri/brann-avsnittet hos politiet i Hordaland, Knut Ellertsen.

En pc skal ifølge politiet være det mest verdifulle som er tatt fra boligen hvor innbruddet ble gjennomført.

To mulige mistenkte er allerede sjekket ut i forbindelse med saken. I tillegg er tre personer kontrollert under etterforskningen av innbruddsforsøket.

Innbrudd i flere biler

Men selv om det har vært forholdsvis rolig når det gjelder boliger, har det vært en påskeferie med en rekke innbrudd i biler.

I løpet av natt til onsdag før påske, ble Linda Råen og Bjørn Vigeland utsatt for tyveri fra sin bil som stod parkert like ved Vitensenteret.

Onsdag formiddag merket samboerparet at noen hadde vært inne i bilen i løpet av natten og stjålet Vigelands fallskjerm. Verdien av fallskjermutstyret skal ha vært omkring 60.000 kroner.— I tillegg har vi hatt fire andre grove tyverier fra kjøretøy, forteller Ellertsen.

Ikke funnet tyvegods

I tillegg til fallskjermutstyret, er det også opplevd tyveri av blant annet skiutstyr og -klær.

— Vi har også fått inn melding om en lommebok som er stjålet fra en bil, sier Ellertsen.

Tyvegodset skal så langt ikke være funnet igjen etter noen av innbruddene, men en person er pågrepet i forbindelse med et av tyveriene.