Politiet fikk melding om det brutale basketaket i Parkveien klokken 21.02 fredag. Muligens kan et ran ha vært årsaken til slagsmålet, men det hadde politiet sent fredag kveld ikke fått brakt på det rene.

— Meldingen gikk ut på at fem-seks personer var involvert i en slåsskamp i Parkveien. Flere av dem skulle være bevæpnet med stokker, forteller vaktsjef Harald Kårtveit ved Hordaland politidistrikt til bt.no.

Kutt i hodet

Stokkene viste seg å være en eller flere jernstenger. En mann måtte fraktes til legevakten med kuttskader i bakhodet etter å ha fått en voldsom omgang juling med jernstangen.

— Mannen er ikke alvorlig skadet, sier vaktsjef Kårtveit.

Kun en person ble innbrakt til politiet etter slagsmålet. Mannen i 30-årene som antas å være den som stod for det meste av ugjerningen, beskrives som en kjenning av politiet. Han ble satt i fengslig forvaring, og er siktet for legemsbeskadigelse med farlig gjenstand. Mannen fremstilles trolig for varetektsfengsling lørdag morgen.

Uklart hendelsesforløp

— Hittil har vi ikke fått helt klarhet i hva som har skjedd. Det har vært snakk om ran, men det er noe etterforskningen må prøve klarlegge, sier Kårtveit.