– Det var en jente som så hva som skjedde, og jeg håper hun kan ta kontakt med oss, sier den 21 år gamle kvinnen. Den ubehagelige peisoden fant sted torsdag 23. februar ved 23.15-tiden.

– Kjæresten min og jeg hadde vært på jobb, og skulle ta bussen hjem fra busstoppet på Gamle Nygårdsbro. En grå bil kom forbi og stoppet for rødt lys. Folkene i bilen ropte noe til kjæresten min, men vi hørte ikke hva de sa. Plutselig kom det tre menn ut av bilen og begynte å slå løs på ham. De dengte ham i hodet med en ølboks, og han fikk kutt i ansiktet, sier 21-åringen.

Verken hun eller kjæresten vil stå frem med navn av frykt for ubehageligheter fra gjerningsmennene.

Sikret spor

– Vi var helt edru, og skulle bare ta bussen hjem. Det var fullstendig uprovosert. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å se på, og det gnager i meg ennå, sier hun.

En kvinne i begynnelse av 20-årene kom til og spurte om hun kunne hjelpe.

– Hun sa at de hadde snakket til henne like før og vært ubehagelige mot henne. Jeg vil gjerne komme i kontakt med henne, sier 21-åringen. Hun har hengt opp flere plakater i området Danmarksplass-Florida der hun etterlyser vitnet eller andre som kan ha sett hendelsen.

Paret gikk først på legevakten og deretter til politihuset og anmeldte angrepet. Gjerningsmennene skal ha kjørt en grå Hyundai Elantra. Politiet skal ha opplyst at en liknende bil var involvert i en tilsvarende episode i sentrum tidligere på kvelden.

– Tjenestemannen som var med oss var veldig hjelpsom. Han ble med oss til åstedet og samlet inn ølboksene for å sikre spor. Etterpå kjørte han oss hjem. Nå håper jeg bare voldsmennene blir tatt, sier kvinnen.

ETTERLYSNING: Denne plakaten henger flere steder ved Gamle Nygårdsbro.