Det er avisen Firda som skriver om det brutale overfallet som skjedde torsdag kveld i Thomas Dahls egen leilighet i Førde. Overfallsmennene hamret på døren, stormet inn med pepperspray og hamret løs på 23-åringen.

— Først slo de meg knallhard i hodet, deretter begynte de på kroppen. Jeg klarte til slutt å kaste meg under trappen, jeg tenkte at det var eneste utvei, sier 23-åringen til Firda.

Til avisen forklarer ikke Dahl så mye om hva som skal være årsaken til overfallet, men han nevner at sjalusi kan være en årsak.

Til bt.no utdyper Thomas Dahl dette:

— Jeg er sammen med eks-damen til en av de involverte. Dette tolererer han ikke, sier Dahl til bt.no.

Dahl endte til slutt opp på sykehus med avrevne leddbånd og knust ankel.

Det oppsiktsvekkende med Dahls situasjon er at mens han fikk gjennomgå av overgrepsmennene, ringte samboeren hans til politiet. Hun gråt i telefonen, mens hun fortalte hva som skjedde. Likevel rykket ikke politiet ut til Dahls leilighet.

Politiet dukket ikke opp før Dahl var på sykehuset.

— De beklaget at de ikke hadde kommet før, sier Dahl.

Overfor avisen Firda forklarer politiet i Førde at de fikk motstridende opplysninger om at overfallet, og det var årsaken til at de ikke rykket ut.

— I ettertid er det lett å si at vi burde rykket ut, men det er også riktig at de som ringer inn, fremstiller saken på en skikkelig måte, sier fungerende lensmann Jan Egil Tvinde ved Førde lensmannskontor.

Thomas Dahl har anmeldt alle de fire involverte i saken.

— De er alle avhørt, og saken er fortsatt under etterforskning, sier Tvinde til bt.no