25-åringen fra Bergen hadde lagt bak seg et turbulent forhold med sin samboer gjennom fire år. I januar i år besluttet de å gå hver til sitt, men holdt fortsatt kontakten.

Mannen hadde blant annet nøkkel til leiligheten eks-samboeren bodde i. Da han en sen kveld kom hjem og så henne i seng med en fremmed mann, ble han så rasende at han begynte å denge løs på den fremmede mannen, som også var ruset etter en kveld på byen. 25-åringen var ikke klar over at hans eks-samboer hadde fått en ny kjæreste, og klarte ikke å styre sin sjalusi.

Eks-samboerens kjæreste fikk utslått to tenner og ble rammet av flere slag og spark mot kroppen. I Bergen tingrett denne uken har 25-åringen stått tiltalt for volden. Han har også stått tiltalt for å ha brent og ødelagt klær og en mobiltelefon som eksens nye kjæreste eide.

I retten er det tatt hensyn til at 25-åringen tidligere er ustraffet og at det var et sjokk for ham å se sin tidligere samboer i seng med en annen mann, da han ikke engang var klar over at hun hadde funnet seg en ny mann.

Bergen tingrett mener 75 dager betinget fengsel er en passende straff. Han er også dømt til å betale over 14.000 kroner i erstatning til eks-samboerens kjæreste.