Fire personer er mistenkt for vold og trusler etter tumultene ved 01.30-tiden natt til torsdag.

Tre av dem er kjent for politiet for liknende forhold tidligere. Mange ungdommer som var til stede da slagsmålet fant sted, har sagt til politiet at de er redde.

Truet med stålrør

— Vi kan ikke ha det sånn. Jeg vil sterkt oppfordre folk til å ta kontakt med oss og fortelle det de vet, og å levere anmeldelse hvis de har blitt utsatt for noe kriminelt, sier politibetjent Kristin Fjell Konglevoll ved Lindås og Meland lensmannskontor.

Konfrontasjonen startet med en bagatell, som førte til at det ble tilkalt en gjeng med ungdommer som skulle "ordne opp" ved å skremme og true.

En av disse kom ut av bilen med et stålrør i hendene, som han truet de andre ungdommene med.

— Det er ikke første gang dette skjer. Det er snakk om en gjeng som er kjent for slik opptreden. De blir tilkalt når noen har behov for å skremme andre, sier Konglevoll.

Redde ungdommer

En person ble slått, og en frontrute ble sparket inn i episoden natt til torsdag. Det var bileieren som varslet politiet. Ungdommene på stedet var fra 17 år og oppover.

— Det var tydelig at mange var redde. Vi ser alvorlig på denne saken, og ber folk om å kontakte oss med opplysninger, sier Konglevoll.