• Nei da, slapp helt av. Jobben som badevakt i Øygarden kommune er innendørs. Du kan søke stillingen!

Dette er noe av det ukens stillingsannonser for Hordaland og Sogn og Fjordane har å by på:

Badevakt

Stillingen som badevakt i Øygarden kommune er en deltidsstilling. Det er først og fremst svømmehalen i kulturhuset på Rong som skal passes på, men det kan også bli aktuelt med arbeid i terapibassenget på Helse og Tjenestesenteret.

Medarbeidere (ferie)

Bergens Tidende skal ansette sommervikarer i redaksjonen. Du bør være kreativ og utstyrt med ståpåvilje. Journalistisk erfaring er en fordel, men ingen betingelse.

Demonstrasjonsarbeid

Setter du pris på ekte matglede? Brødbakeriet, French Bakery Coompany, kommer til Bergen. I den forbindelse søker de etter personer til å gjennomføre demonstrasjoner av deres brødvarer i dagligvarebutikker.

Personlig assistent

Personlig assistent søkes til mannlig rullestolbruker. Vedkommende er 60 år, og bor i Bergen Vest. Arbeidet vil bestå av stell, hjelp til av— og påkledning, matlaging, husrengjøring og handling. Søkere må ha mulighet til å følge med på reiser i inn- og utland.

Medarbeidere

Vil du jobbe i Bergen Bowlinghall på Sandsli? Er du fylt 18 år, kan du søke på stillingen. Hovedoppgaven er ekspedering av kafeen.

Ekstrahjelp

Jysk på Stord søker etter en ekstravakt som kan begynne å jobbe så fort som mulig. Arbeidet vil være på ettermiddager og lørdager. Forretningen oppfordrer interesserte til å møte opp personlig i butikken med en søknad.

Salgsingeniør

Siemens skal ansette en salgsingeniør til seksjonen for Byggautomasjon i Bergen. Arbeidsoppgavene vil blant annet være aktivt salgsarbeid av løsninger innen byggautomasjon, opparbeiding av nye kunder og bearbeiding av eksisterende kunder. Siemens ser etter en kremmer som er resultatorientert.