Her ble de stoppet av Hordaland politidistrikts patruljer.

Klokken 2300 Norheimsund. Politiet stanset en bil med ruset fører. Det ble tatt blodprøve av mannen, som er 30 år gammel.

Klokken 2306 Krossleitet, Fjell. Det ble meldt om en bil som sto delvis i grøften. To menn som var i bilen virket ruset og begge hadde kjørt bilen i løpet av kvelden. De ble pågrepet og det bla tatt blodprøver av både 36 åringen og 43-åringen.

Klokken 0130 Fløyfjelltunnelen retning nord, Bergen. Politiet stanset en bil etter å ha fått melding om påfallende kjøring. Bilføreren var en 29 år gammel mann. Han ble mistenkt for å kjøre påvirket av alkohol og ble tatt med for å avgi prøve.

Klokken 0203 Brattlien, Bergen. En bil hadde kjørt seg fast og føreren ble mistenkt for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Det ble tatt blodprøve av den 20 år gamle mannen.

Klokken 0223 Ytrebygdsvegen, Bergen. En politipatrulje stanset en bil for rutinekontroll, og føreren ble mistenkt for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Det ble tatt blodprøve av den 40 år gamle mannen.

Klokken 0233 Kanalveien, Bergen. Politiet hadde fått en melding om en bil som kjørte vinglete fra Åsane og stanset bilen. Den 34 år gamle mannen som kjørte bilen, ble tatt med for å avgi blodprøve.

Klokken 0334 Fanavegen, Bergen. En bil kjørte i Fjellveggen og fikk store materielle skader. En ambulanse var på stedet sammen med politiet. Bilføreren, en 28 år gammel mann, er lettere skadet. Det er mistanke om promillekjøring, og det er tatt prøve av vedkommende.

I tillegg ble en bil forsøkt stanset for kontroll i Straumeveien, men den stoppet ikke, og bilisten klarte etter hvert å komme seg unna politiet.