– Noe så vanvittig. Dette kom som lyn fra klar himmel, var kvinnens umiddelbare reaksjon.

Kvinnen ønsker ikke å stå frem med navn og bilde i media, men Pål Enger i Norsk Tipping som ringte og gav henne beskjeden, forteller at hun først ble litt usikker.

– Hun hadde notert seg tallene tidligere på kvelden, og hadde ikke umiddelbart kjent dem igjen, så når jeg ringte litt senere måtte hun dobbeltsjekke, forteller han.

Fjerde største gevinst

Kupongen hun hadde kjøpt var ferdigutfylt, og selv om hun har spilt lotto i alle år, pleier hun ikke å ha en fast rekke.

Norsk Tipping bekrefter at hun sansynligvis vil ta imot tilbudet deres om økonomisk rådgivning. Hun hadde likevel klare tanker om hva pengene skal brukes til.

– Først vil jeg si at jeg har tenkt å holde beina godt plantet på jorden. Jeg skal slette gjelden, og så vil jeg dele med barna mine. Du skal ikke se bort i fra at det vanker noen nye biler på familien også, fortalte hun Norsk Tipping.

Gevinsten på 8.290.725 kroner er den fjerde største Norsk Tipping har utbetalt i Hordaland noensinne.

Også en mann i Tønsberg vant en tilsvarende gevinst på lørdag.

–Bra for omsetningen

Kvinnen hadde kjøpt kupongen hos Drageset Spar på Kleppestø senter. Butikksjef Christian Svalland er godt fornøyd med at akkurat de solgte vinnerkupongen.

– Vi har solgt noen kuponger som har gitt toppgevinst før, men dette er den desidert største, sier han.

Han sier at de vanligvis har god omsetning på spill i butikken hans, men legger ikke skjul på at slike gevinster ofte betyr mer spilling.

– Erfaringen vår tilsier at spillomsetningen i hvert fall for en periode vil ta seg opp. Vi er selvfølgelig svært glad for dette, sier han.