Flaktveit vant selv om store deler av laget var ute av form, som fjorårets hit Geir-Nyheim og Eliassen hadde gått til Fyllingen. I stedet kom nykommeren Daniel Beeder på scoringslisten med sitt første for de gulkleddet. Han scoret på Flaktveit første skudd på mål etter 20 minuter.

Begge lag måtte vinne i dag for å holde kontakt med de øvrige. Det var lagt opp til et bunnoppgjør på Stadion. Flaktveit lå på sisteplass bak Vestsiden med 0-3 i måforskjell.

Kampreferatet; 1.omgang:

Vestsiden kommer med den første sjansen etter 1 min spilt. En Vestsiden mann skøyter godt, men Flaktveitssisteskansen Per Eirik Prestegaard holder ballen kontrollert. Det kom av at en flaktveit mann slo en feil pasning. Nok en sjanse til Vestsiden, men en god redning igjen av Flaktveits Keeper. Etter 20 minutter står det 1-0 til hjemmelaget(20). Flaktveits nykommer Daniel Bedeer er målscorer. Målet kommer av ingenting. Dette er den første skudd på mål i kampen og det første målet Flaktveit har scoret i sesongen. For en debut av unggutten som kom fra Åsane. Ett fint angrep med Vestsidens Alexander som avslutter uten scoring. Fint utspend av Per, men en av fjorårets hiter, Remi Medvatne når ikke ballen før Vestsidens keeper tar og holder ballen. Vestsiden har faktisk de største sjansene i spillet selv om Flaktveit har banespillet. Fine detaljer med Geir og Steffen med greier ikke å resultere i mål. Andreas Toft dobler til 2-0 rett før puse(45)og gir Flaktveit en trygg ledelse til pause.

Førsteomgang har så langt vært ganske kjedelig og daff tiltider og store deler av stallen som Geir Nyheim er utav form. Vestsiden var de beste laget de første 20 minuttene. Flaktveit mangler den offensivekraften med superbacken Eliassen som var veldig aktiv i fjorsesongen til å gå rundt på kant å legge innlegg til GeirNyheim. Det var en av scoringsmønstrene de hadde i fjor, men som nå har godt til 2.divsjonsklubben Fyllingen.

2.omgang:

Flaktveit går opp 3-0 på flaktveit Stadion. Målscorer Remi Mevatne(47). Stor sjanse for bortelaget med Vestsidens nr. 18. Vestsidens nr.18 greier ikke å få den i mål. Frispark til Vestsiden. Ballen skytes inn i feltet og en Vestsiden spiller får hode på ballen greier ikke å plassere ballen mellom stengene. Mulighet til Flaktveit til å punktere kampen med Flaktveits 1.måls scorer Andreas Toft som prøver skuddbeinet, men ballen går over mål. Geir Nyheim har så lyst til å score. Han prøver sitt beste uten noen nettkjenning som han sårt trenger for motivasjons skyld. Redusering til Vestsiden med innbytter Marius Saliomnsen til 3-1(63). Vis Vestsiden scorer igjen kan det bli kamp igjen. Vestsiden prøver på score med flere gode angrep med slå og gå strategien, men uten nettskjus. Vestsiden tar over banespilltet igjen, men står fortsatt 3-1. Minuttene fra 70-80 har vært svake, med dårlig agrisivitet og mange feile pasninger. Geir sliter med formen med flere gode sjanser til å score, som han vaneligist han scoret på i fjor. Toft aleine på 8 meter men misser. En god prestasjon å bomme fra 8 meter. Slutt!

Flaktveit sikrer en nok så sikker seier i bunn oppgjøret mellom Flaktveit og Vestsiden— Askøy.Flaktveit leverte årsbeste, men det er fortsatt masse og rette på til neste kamp.Flaktveit hadde nokså god innsats og tæl som gjorde at de tro seieren i land.

Her finner du tabellen for Flaktveit 4. divisjon

Fra oppgjøret mellom Flaktveit IK - Vestsiden ifjor på Flaktveit Stadion. Foto/Arkiv