Det er Bergen Nord Kammerkor under ledelse av sin dirigent Bjørn Berentsen som i år står for åpningskonserten til Åsane Kulturfestival. Koret har denne gangen med seg Torhild Sivertsen som solist og musikerne Olav Dale, Erik Halvorsen, Sigurd Ulveseth og Frank Jakobsen.

Konserten har fått tittelen ”Mellom himmel og jord” og konsertrepertoaret spenner fra kjente salmer og folketoner til negro spirituals og gospelmelodier. Noe for enhver smak, og arrangøren lover en stemningsfull konsert i Åsane kirke førstkommende lørdag.

Bergen Nord Kammerkor har lang erfaring i å samarbeide med profesjonelle musikere og artister. Koret har tidligere bl.a. opptrådt med Gøran Fristorp, SKRUK og Per Oddvar Hildre , Marianne Juvik Sæbø og Christine Gulbrandsen.

Koret har flere ganger opptrådt sammen med Torhild Sivertsen, og både Torhild og korets medlemmer gleder seg nå veldig til å opptre sammen igjen.

Bergen Nord Kammerkor har siden korets start i 1985 vært en aktiv bidragsyter til kulturlivet i Åsane og fikk i 2004 bydelens kulturpris.

Kontaktpersoner:

Bjørn Berentsen, korets dirigent. Mobil: 93 43 81 81

Terje Hjertås, korets leder. Mobil: 93 40 71 75

Bergen Nord Kammerkor.
Roald Heggernes
Roald Heggernes