38-åringen er bosatt på Laksevåg, men ingen har sett ham siden han forlot Fotballpuben kvelden 12. april. Dette var stamstedet hans når han var på byen.

Forsvinningen har preget miljøet på puben, og gjester og ansatte har vært i politiavhør for å kaste lys over forsvinningen. Paal Davanger, eier og innehaver av puben, er en av dem som har vært avhørt.

— Jeg var jo på jobb kvelden han forsvant og har svart på de spørsmål jeg har fått. Mange andre ansatte har vært hos politiet, i tillegg til en rekke gjester, sier han.

Davanger sier at forsvinningen er det store samtaletemaet på puben.

— De fleste av stamgjestene kjenner jo Ronny og lurer på hvor han er og hva som eventuelt har skjedd med ham.

Mer enn 30 vitner

En gjest, som ønsker å være anonym, forteller at minst 20 mennesker fra miljøet har vært inne til avhør.

— Det går mange rykter om hva som har skjedd ham, sier stamgjesten til bt.no.

Bent Arild Raknes leder politiets etterforskning og forteller at mer enn 30 vitner har vært avhørt.

— Uten at jeg har det eksakte tallet, vil jeg anslå at om lag 20 vitner hører til Fotballpuben, enten som gjester eller ansatte. Det er jo naturlig, ettersom dette er det siste stedet han ble sett, sier Raknes.

Sjekket telefonen

Politiet har fire etterforskere som jobber full tid med forsvinningssaken. Etterforskningen består i stor grad av vitneavhør og innhenting av elektroniske spor. Poltiet har kontrollert Jensens telefon og sett på bruken av den.

— Den har ikke vært i bruk siden ettermiddagen 12. april og kan ikke gi svar på hvor han gikk da han forlot Fotballpuben og ble borte, sier Raknes.

Det har heller ikke vært bevegelser på den savnedes konto. Ingen er siktet eller mistenkt i saken.