De har leid Ervingen, og her er det plass til 350 mennesker. Programmet blir variert under UFO-konferanse 2012.

— Vi har tilbud for de som vet lite om UFO-er og de som er eksperter. Her er noe for alle. Dessuten kommer det til å bli åpen time, der de som ønsker, kan fortelle om sine UFO-opplevelser, sier Normann.

- Har du selv sett UFO-er?

— Ja, mange ganger, blant annet over Samnangerfjorden 30.januar i år, svarer Normann.

Ex-stuntmann kommer

En av dem som skal dele sine erfaringer for de påmeldte, er Robert McDonald. Han er kjent som tidligere stuntmann. Han har også bygget et vikingskip av ispinner, med hjelp fra 5000 barn.

Ifølge konferansens hjemmeside, startet hans første utenomjordiske opplevelse i 2008, på seiltur i Nordsjøen. Mannskapet la merke til at de ble forfulgt av en USO, et uidentifisert undervannsobjekt. Det løftet skipet opp en meter fra overflaten.

— Han er kjempespennende, og vi er glade for at han stiller og deler sine opplevelser, sier Normann.

Både hun og samboeren skal også holde foredrag, i tillegg til andre aktører.

Hemmelighold

Hun og Wulfsberg har selv deltatt på Alternativmessen.

-Vi merket at mange har etterlyst en slik UFO-konferanse. Derfor bestemte vi oss før jul å arrangere en slik konferanse. Jeg gleder meg, sier Normann.

— Hvorfor gjør dere dette?

— Det ligger et mystisk slør over UFO-begrepet. Det er forbundet med hemmelighold. Vi håper denne konferansen kan bidra til åpenhet.

Vil spre kunnskap

- Noen vil vel kanskje mene at du ikke er helt riktig?

— Folk får tro det de vil. Det er nå en gang et faktum at svært mange mennesker har sett UFO-er. Så vet vi at mange gjør sitt for å så tvil om fenomenet. Vi ønsker å spre kunnskap og dele erfaringer, sier Normann.

Hun forteller at omlag 120 billetter er solgt, men regner med fullt hus når konferansen starter 18. mai. Foredragsholdere kommer både fra innland og utland.

- Kommer dere til å tjene penger på dette?

— Nei, det tror jeg ikke, men vi kommer neppe til å tape så mye heller. Foredragsholderne får betalt reise, de bor enten på rimelige pensjonat eller hjemme hos folk. Skulle det bli et overskudd, skal det fordeles på utstillerne, sier Normann.

UFO-ARRANGØR: Ann-Kristin Normann arrangerer UFO-konferanse med samboeren i mai..
PRIVAT