Ensivil politipatrulje fra sentrum fattet mistanke og stanset mannen i Myrdalskogen.

— Hansatt i bilen, og der befant det seg også en kvinne. Han er anmeldt for kjøp avseksuelle tjenester, i tillegg for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand,sier Gustav Landro, operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, til bt.no.

Slagsmål

Han fortellerom en rolig natt til lørdag. Her er politiets logg fra natten:

02.58: 27 år gammel mann ble satt i politiets varetekt etter å ha dyttet en kvinneslik at hun falt og slo hodet i asfalten. Det skjedde i Veiten i Bergensentrum. Kvinnen ble kjørt i ambulanse til legevakten. Ukjent skadeomfang.Politiet oppretter sak for legemsbeskadigelse.

03.14: Slagsmål mellom mann og kvinne ved Zachariasbryggen i Bergen sentrum. 31 år gammel kvinne sjekket på legevakten, ogden 37 år gamle mannen ble innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt forordensforstyrrelse.

03.59: 21 år gammel mann anmeldt for kjøring av bil i ruspåvirket tilstand.Mannenble stanset i Øvregaten i Bergen sentrum. Han hadde heller ikke gyldigførerkort.

Politiet melder forøvrig at tre personer overnattet i fyllearresten.

Sovnet på bensinstasjon

Haugaland og Sunnhordland politidistrikt unngikk også en natt med de store dramatiske hendelsene. Fredag kveld rykket klokken 23.37 ble det meldt om at en beruset mann hadde låst seg inn og sovnet på et toalett påen bensinstasjon på Leirvik på Stord.

Politiet tok hånd om en 32-åring, ettersom hanvar overstadig beruset og lite samarbeidsvillig. Han skjelte ut polititjenestemenneneog spyttet mot dem.

Forholdet ble anmeldt. Han ble innbrakt til Politihuset iHaugesund og plassert i drukkenskapsarrest.