Hendelsen skjedde i Vestlandshallen under en turnering for bedriftslag i går. Reaktorgruppen, som Molvik spiller for, møtte Varden-alliansen. Kampen var meget amper, noe som ikke er helt uvanlig i bedriftsfotball. Det som skjedde på tribunen etter kampen er imidlertid helt uvanlig.

— Spilleren fra Varden-alliansen løp opp mot vår spiller og spente ham knallhardt i siden. Jeg har aldri sett noe mer skremmende, selv i det sivile liv. Hadde noe lignende skjedd på gaten ville jo politiet blitt tilkalt umiddelbart, sier Molviks lagkamerat Rune Ivarsflaten.

Spillerne på Varden-alliansen hevder at Molvik først hadde spyttet på Varden-spilleren.

— Det stiller jeg meg helt uforstående til. Alt jeg gjorde var å kalle ham grineunge under kampen, forteller Molvik. Han har valgt å politianmelde forholdet.

— Jeg er også sykemeldt i én uke og taper selvsagt på det. Et ribbeinsbrudd er vondt, poengterer Molvik som måtte bli hjemme da lagkameratene i går kveld møttes for å markere at sesongen var over.

Varden-alliansens lagleder Lars Petter Brue beklager det som skjedde.

— Vi synes selvfølgelig synd på spilleren dette gikk ut over. Vi valgte derfor å gi premien på 1000 kroner vi fikk for fjerdeplassen til ham. Utover det kommer ikke vi til å drive noen selvjustis. Dette er en sak mellom to voksne personer, som må ordnes opp mellom dem, sier Brue.

Rune Ivarsflaten, som også er lagleder for Reaktorgruppen, reagerer også på turneringsledelsens behandling av saken.

— Til å begynne med sa de at de ikke ville gjøre noe med saken. Først etter én time, da et nøytralt vitne kunne bekrefte det som skjedde, ble spilleren utvist fra hallen. Men hele laget burde vært diskvalifisert, mener Ivarsflaten.

— Vi behandlet saken etter gjeldende regler. Da vi fikk lagt saken på bordet, og spilleren selv innrømmet å ha sparket til motstanderen på tribunen, ble han utvist. Vi kommer også til å diskutere saken i ettertid, sier turneringsleder Torbjørn Eliassen.