Den 25 år gamle mannen, som tidligere er straffedømt seks ganger, er nå dømt til 120 nye dager i fengsel. 25-åringen har både voldsdommer og ran på rullebladet. Denne gangen var han tiltalt for å ha kommet med trusler mot og forsøkt å bite en polititjenestemann.

Ruset på treningssenter

  1. mai i år måtte politiet rykke ut etter meldinger om bråk på treningssenteret Elixia på Laksevåg. Den 25 år gamle mannen var svært ruset da han kom til treningssenteret denne morgenen, etter å ha inntatt både Amfetamin og flere tabletter.

Han bestemte seg for å kjøpe treningstøy, men ble stoppet av betjeningen på vei ut fordi han ikke hadde betalt for tøyet. Mannen ble da svært høyrøstet og opptrådte skremmende.

Politiet kom til stedet, og fikk med seg den utagerende mannen til politistasjonen. Flere tjenestemenn måtte til for å holde mannen fast mens en lege sikret blodprøve. Mens han ble holdt nede, forsøkte 25-åringen å bite en av politimennene i armen.

Han kom også med trusler, og uttalte blant annet at «jeg vet hvor du bor og hvor barna dine går i barnehage».

Erkjente straffskyld

25-åringen er også tidligere dømt for vold og trusler mot offentlig tjenestemann. Allmennpreventive hensyn tilsier derfor at straffen bør være av ikke ubetydelig lengde, ifølge Bergen tingrett.

Bare tre dager før dette skjedde, hadde mannen blitt løslatt fra varetekt på vilkår av at han skulle avstå fra rusmidler. Det eneste som var formildende i saken er at mannen erkjente alle forholdene han var tiltalt for.