Vi manglet et par viktige personligheter som Stigen, Skylar, Kenneth, for å nevne noen.. Men dette skulle vi klare uten dem.

Så også ut som vi skulle klare det. En forrykende 1 omgang, til tider spiller vi så bra fotball at hårene reiste seg på armene mine, jeg var rett og slett stolt over det vi presterte i den første omgangen, vi viste at det ikkje e' tvil, vi e' det beste laget i vår avdeling!

Men vi skulle få merke fraværene våre idag, med kun en sentral midtbanespiller på benken, ville det bli tøft utover i 2 omgang. Derfor hadde jeg bestemt meg på forhånd å gjøre en forandring hvis vi ledet greit til pause, og det gjorde vi også, 2-0 hadde vi i vår favør, burde vært tre, men en horribel dommeravgjørelse satt en stopper for det etter å ha annulert Dan sitt mål etter et fint innlegg fra Chris.

Mulig enkelte ikkje forstod budskapet mitt i pausen, så eg prøver igjen.

Løv-Ham måtte frem på banen, derfor trakk jeg ned begge vingene for å tette igjen tomrommet mellom vår back og ving, dette rommet var Løv-Ham flinke til å bruke, og ved å ligge 5 på midten skulle det i utgangspunktet bli svært vanskelig for Løv-Ham å komme gjennom.

Det var for all del ikkje meningen at vi skulle ligge defensivt å trygge ledelsen, og vi skulle heller ikkje slutte å jobbe. Vi skulle ligge kompakt sammen, gjøre det vanskelig for de, få Løv Ham lengre frem på banen og kontre de i senk. Men det som skjer etter vår 3-0 scoring er at midtbanen slutter å jobbe, går ikkje i dueller, på deres 3-1 scoring står folk bare å ser på at Løv-Ham triller ball i midtbaneleddet, ingen går i, slik at de bare kan tre ballen gjennom forsvaret vårt. Vi samler troppene og prøver å få opp gutsen igjen, men det viser seg at den e' helt vekk. Forsvaret vårt ligger altfor lavt, store rom for motstanderne våre til å herje med oss.

3-3 står det, ti minutter igjen, Odd kriger høyt oppe, vinner med seg ballen og skyter oss til vill jubel med et lekkert utside skudd, vakkert Odd! Bare synd vi ikkje klarer å holde på det kampen ut. 3 mininutter igjen hører eg fra Brings idet Espen har fått seg en trøkk og ligger å vrir seg i smerte, benken vår prøver febrilsk å få byttet innpå en mann, men dommeren får det ikkje med seg og lar Løv-Ham få slå frisparket deres høyt oppe på banen.

En Løv-Ham spiller får stå helt upresset og aleine og kan stusse mot mål, i refleks prøver eg å klarere med låret/kneet, og i min fortvilelse ser jeg ballen gå i en høy bue rett under tverligger og i mål. E' det mulig? Helt forferdelig! Skjønner godt hvordan Brings hadde det etter Gneist kampen:

Kampen ender 4-4.

Vil trekke frem Odd idag, jobber og sliter der fremme, scorer 3 mål for oss, ta vare på beina, du e' en viktig mann, men kjøp deg nye sko:)

Chris gjør mye riktig, scorer et fantastisk 1-0 mål, skyter fra 19 meter klistret nedi hjørnet:)

Kandidater til vår bestemann:

Odd, Espen, Chris

Her finner du hjemmesiden til AllStars

Foto/Arkiv: Flaktveit Allstars.