Flaktveit Senior C, eller Flaktveit All Stars som vi liker å kalle oss, er i vinden om dagen!

Etter en heller laber sesong i fjor bestemte vi oss for å ta skikkelig tak i vinter, så vi trente hardt med et helt nytt opplegg utover våren, spilte flere treningskamper, noe som fikk oss til semifinalen i Åsane cup. Der røyk vi ut på straffer mot et veldig godt Åsane-lag.

God sesongstart

Så det var knyttet stor spenning til seriestarten: Skal det glimrende treningsoppmøtet og den harde jobbingen gi resultater?

Det gjorde det; Fyllingen 3 måtte reise tilbake til dalen uten poeng. Etter 6 spilte kamper så langt er vi ubeseiret, 14 poeng har det blitt hittil. På søndag banket vi lesehestene fra NHH hele 8-2! Dette lover godt.

Førstkommende helg kommer Løv-Ham 3 på besøk, en av våre vanskeligste motstandere og et tøft lag. Med seier i denne vil vi gå forbi både ulvene og Fyllingen 3 på tabellen, som vil bety at vi leder vår avdeling i 7. divisjon!

Kom på kamp

Derfor håper jeg hele Flaktveits befolkning stiller på Flaktveit stadion og støtter oss kl. 16:00 på søndag, vær tidlig ute så dere er sikker på god plass! Alle vil få med seg gladlaget som spiller i Kappa-gult.

Vi har vår egen hjemmeside, flaktveitallstars.com , ta gjerne turen innom der for å lese om våre flinke menn, kampreferater osv. Mange fine bilder også!

Sees på søndag!

Flaktveit All Stars, her fra kampen mot Ragnarok.
Aase M. Dahle