LENA VERMEDAL

Kjærlige smil og blikk som holdes lenge. Det er ingen tvil om at Magnus Sveen og Helga Lønne har funnet hverandre.

— Jeg var veldig betenkt på grunn av aldersforskjellen i starten. Jeg har alltid likt Magnus veldig godt, men tenkte litt på ham som en liten gutt jeg hadde lyst til å krympe og putte i lommen, sier Helga.

— En gang sa hun at vi ville vært det perfekte par, hvis bare hun var yngre. Jeg var ikke opptatt av aldersforskjellen i det hele tatt, sier Magnus.

De to arbeider tett som kollegaer i TV2s promoavdeling, men var bare venner de første årene.

Pyjamas i Nordnesparken

Det var inntil det første kyss inntraff på et jobbseminar, og Magnus en kald natt senere kommanderte Helga ut i Nordnesparken.

— Han ringte meg klokken halv fem om natten. Han sa at enten kommer jeg ned til deg ellers kommer du og møter meg i parken. Jeg dro på meg lue og løp ut i pyjamasbuksen, smiler Helga.

— Jeg er litt usikker på hva jeg sa, men det virket, flirer Magnus fornøyd.

At syv år skiller paret er ikke synlig på utsiden. Det er derimot kjærligheten som lyser av dem begge. Alder er kun tema når de to skal erte hverandre.

- Mer trendy

— Når man har fått smaken på rosiner er man ikke hypp på druer, spøker Magnus.

— Jeg oppdaget at min bestevenninnes lillebror var like gammel som Magnus. Jeg har jo skiftet bleie på ham, slår Helga tilbake.

Paret har nylig flyttet sammen i leilighet og fått en søt liten kattunge. På jobben og i omgangskretsen kjenner de flere par der hun er eldre enn han.

— Jeg har merket at det er mer trend nå at kvinnen er eldre enn mannen. Det var mer uhørt før, sier Helga.

Magnus er enig.

— Alt er lov nå. Det finnes ingen grenser for hva man kan gjøre.