— Glimrende!

Dette er Elin Thorsnesý umiddelbare kommentar, da BT ringer og forteller de gode nyhetene.

Protestene uteble ikke, da Posten i fjor ville effektivisere postomdelingen, og bestemte at postkasser i boligområder og byggefelt skulle samles på fellesstativ.

Skuteviken Vel med Thorsnes i spissen aksjonerte, til liks med velforeninger og privatpersoner over hele landet. Nå har de bevist at det nytter å si ifra, for i går gikk Posten bort fra kravet. Det betyr at Posten fortsatt vil levere post til kundene ved innkjørselen til deres egen bolig.

Selv var Thorsnes kamplystent klar til neste runde, hvis det skulle vise seg å være nødvendig. En underskriftsliste la klar og ventet, men nå er den heldigvis blitt overflødig.

— Vi har fått så mye positiv tilbakemelding, fordi vi mobiliserte. Men dette vellykkede resultatet er ikke bare Skutevikens Vel sin forteneste, men alle som har aksjonert mot Posten i hele landet, sier Thorsnes kledelig beskjedent. En rekke steder har kunder allerede flyttet postkassene sine i samlestativ. Disse får nå velge om de vil fortsette med denne ordningen, eller flytte postkassen tilbake til sin tidligere plassering.