Advokaten er oppnevnt for forsvarer for en nordmann som er siktet for grov narkotikakriminalitet. Politiet ba om at han ble varetektsfengslet i fire uker.

— Min klient ble fengslet frem til onsdag, slik at politiet får mulighet å rydde opp i saksbehandlingsfeilene de har gjort, sier Dyngeland.

— De stilte i retten uten de nødvendige dokumentene, og det er ikke første gang det skjer. Jeg reagerer sterkt på dette, legger han til.

bt.no har forsøkt å få kommentar fra politijuristen, uten å lykkes.

Også en annen mann skal fremstilles for varetektsfengsling i en narkotikasak lørdag.

Politiet vil også fengsle to andre, en utlending for å ha brutt utlendingsbestemmelsene. Politiet ber også om at en såkalt gjenganger fengsles, fordi de mener han kan begå nye kriminelle handlinger.

Siktet for ruskjøring

Natt til lørdag pågrep politiet tre menn for å ha kjørt ruspåvirket. Det fremkommer av politiets presselogg.

23.35: Politiet stanset en bil ved Ikea i Åsane. En mann i 30-årene ble mistenkt for å ha kjørt i ruset tilstand. Han ble kjørt til legevakten for utvidet blodprøve.

00.20: Ved Lagunen i Fana stanset politiet en mann i 40-årene mistenkt for å ha kjørt bil i ruset tilstand. Også her gikk turen til legevakten for utvidet prøve.

00.48: På Skogsvåg ble en mann i 40-årene stanset for kontroll. Han er mistenkt for å ha kjørt bil i ruset tilstand. Utvidet blodprøve ble tatt.

På grunn av streik er det ikke sendt ut ny presselogg lørdag.