Fredag fikk han en helt ny sykkel av de ansatte på G-Sport i Åsaneparken.

— Alle ville hjelpe

Det var under åpningen av den nye G-Sport-butikken torsdag at Adrian Leganger Pizarro mistet sin tre måneder gamle sykkel. 15-åringen skrev til bt.no i håp om at noen kunne hjelpe ham.

Da Gry Larsen, Tone Marie Vabø og de andre ansatte på G-Sport leste om den kjedelige episoden i går, tok de straks affære. De tok kontakt med bt.no, fikk Adrians telefonnummer og ringte ham torsdag kveld med gladbeskjeden om at G-Sport ville gi ham en helt ny sykkel.

— Når vi leste om det som hadde skjedd, fikk jeg et helt sånn søkk i magen med en gang. Jeg husker hvordan det var når jeg var konfirmant og hadde brukt pengene på å investere i noe, forteller tema- og kampanjeleder hos G-Sport, Gry Larsen.

— Det var ikke snakk om noe annet og vi var alle enige. Vi snakket omtrent i munnen på hverandre om at vi måtte gi ham en ny sykkel, sier kollega Tone Marie Vabø.

Har lært en lekse

Så dermed inviterte de Adrian bort på butikkens andre åpningsdag og ga ham en helt ny sykkel, til en verdi av 2999 kroner.

Åsane-gutten selv var godt fornøyd og takknemlig da han mottok sykkelen. Han hadde letet Åsane rundt torsdag ettermiddag for å se etter sykkelen sin, men måtte dra hjem uten resultat. Da var gleden stor hjemme i Liakroken da telefonen ringte.

— Jeg hadde et håp om å finne sykkelen eller at noen skulle sett den, men at jeg skulle få en helt ny sykkel hadde jeg ikke trodd, sa han da han mottok sykkelen.

Og forsikret:

— Nå skal jeg alltid huske låsen og låse sykkelen.

BARE SMIL: Tone Marie Vabø (t.v) og Gry Larsen fra G-Sport Åsaneparken overrekte en helt ny sykkel til Adrian Leganger Pizarro fra Liakroken, etter at han mistet sykkelen sin på G-Sport-åpningen i går.
Sindre Øye Helgheim