Nå ønsker politiet publikums hjelp til å løse det brutale overfallet ved 22.35-tiden.

Kvinnen var på vei hjem da hun ble overfalt av en mann i Vaskerelvsmauet. Mannen forsøkte å dra til seg kvinnens håndveske, men hun ga den kriminelle kamp. Det endte med at kvinnen ble slengt i bakken.

— Hun ble forslått og fikk to tenner slått ut, opplyser politioverbetjent Tove Lian Mathiesen ved vold- og sedelighetsseksjonen ved Bergen Sentrum politistasjon til BT.

Den kyniske gjerningsmannen så seg trolig ut et lett offer da han ble oppmerksom på kvinnen. Hun er dårlig til beins og trenger derfor stav. Men kvinnen ville det annerledes, og mannen måtte løpe fra stedet uten utbytte.

— Han løp mot Ole Bulls plass. Vi ønsker å komme i kontakt både med folk som har sett en mann løpende, eller kvinnen på det aktuelle stedet, sier Lian Mathiesen.

Kvinnen ble fraktet til sykehus hvor hun i går fortsatt lå til behandling. Hun er medtatt etter episoden og trenger fortsatt medisinsk behandling. Hun var derfor heller ikke i stand til å la seg intervjue.

— Dette er en stygg sak som vi selvsagt ønsker å få oppklart, sier Lian Mathiesen.

Gjerningsmannen skal ikke ha sagt noe til kvinnen. Hun har greid å gi en vag beskrivelse av en mann i 20-30-årsalderen som hadde sort, kort hår og spiss nese.

— Alle observasjoner er av interesse for oss, sier Lian Mathiesen.

Det ligger flere barer og spisesteder i området. Normalt ferdes det derfor en del folk i smauet. Politiet håper nå noen av dem kan bidra med opplysninger som løser saken.