Det er 65 meget ulike, unike, unge mennesker som nå skal bo, spise, oppleve og vokse sammen et helt år.

Bredt tilbud

Mangfold, solidaritet og kulturopplevelser er noen stikkord for hva som står på pensum ved Åsane Folkehøgskole. De ferske åsabuingene er allerede i gang med å utforske hva naturen og nærmiljøet vårt har å tilby gjennom fagene friluftsliv, båt og fiske, hest og travsport, fridykking og klatring.

Noen trives bedre med innendørsaktiviteter som Pilates, musikk, teater, kunst, tegning og maling, lære å spille gitar eller snakke spansk.

Elevene som er kommet til Åsane Folkehøgskole utgjør et bredspektret mangfold av mennesker. Her er fantasy-forfatterspiren, black-metal tilhengeren, tegneserietegneren, ungdomspolitikeren, dyreverneren, barnekor-solisten, og de som bare rett og slett vil gjøre verden til et litt bedre sted.

Hør hva de synes

Vi spurte 4 av elevene hva de har sett og opplevd av Åsane så langt:

— Klatreveggen på Handelshøyskolen, Åsane senter og IKEA, gått på Veten, fisket på fjorden og syklet til Sparbutikken og litt lenger.

Hva det var som gjorde at dere valgte å komme til Åsane Folkehøgskole?

-Linjefaget friluftsliv passet mine interesser.

-Har kompiser i Bergen.

-Vil studere videre i Bergen senere.

-Valgfagene var interessante, særlig Pilates synes jeg så bra ut.

-Studieturen til Sri Lanka med U-landslinjen fristet.

— Skolen og elevantallet er sånn passe stort.

Vi ønsker alle 65 innflytterne hjertelig velkommen til Hylkje og Åsane Folkehøgskole. Håper at alle ”innfødte” tar godt imot de nye åsabuingene det året de skal bo her.

Besøk Åsane Folkehøgskole sine hjemmesider her.

Wenke Jortveit