BJARNE KVAM bjarne.kvam@bt.no

Selv benekter mannen at han på noen som helst måte har misbrukt sin datter seksuelt. Datteren har anmeldt ham for overgrep fra hun var ti år, til hun var 14 år. De angivelige overgrepene skal ha opphørt for noen år siden.

Bergen forhørsrett mener at påtalemyndigheten har skjellig grunn til mistanke. Politiadjutant Ellen Mjøs ved Bergen politidistrikt fikk medhold i at mannen skal sitte med brev— og besøksforbud.

Mannen har innrømmet at han vet noen anledninger har brukt lettere vold både mot sin kone og sin eldste datter.

Men volden han er siktet for, er langt grovere. Han anklages for å ha slått og sparket både kone og datter, og at dette har pågått i flere år.

50-åringen har tidligere aldri vært i klammeri med politiet. Han ble pågrepet skjærtorsdag, da det ble meldt om husbråk. Konen og datteren anmeldte ham da for både langvarig voldsbruk, og seksuelle overgrep mot jenten. Konen skal ved flere anledninger de siste årene ha blitt slått, sparket og blitt utsatt for kvelertak.

Mannen innrømmer å ha problemer med å kontrollere sitt temperament. Han kommer fra Asia, og sier han har vanskeligheter med å akseptere at familien ikke adlyder ham.