Politiet klarte å spore opp kvinnen like etter klokken 21.30 mandag kveld, etter tips fra hennes venner og bekjente. Hun befant seg da i leiligheten til noen venner i Bergen.

— Politiet har snakket med henne, og konstatert at hun er i god behold. Vi kommer ikke til å foreta oss mer i denne saken, opplyser operasjonsleder Ragnar Lyssand ved Hordaland politidistrikt til bt.no.

Kvinnen har selv gitt uttrykk for at hun føler seg i fin form, og at hun ikke ønsker å bli fraktet tilbake til sykehuset.

Slo hodet

Det var Haukeland Universitetssjukehus som meldte 49-åringen savnet. Kvinnen var blitt innlagt på akuttmottaket søndag, etter å ha falt og slått hodet i bakken. Hun ble sist sett da hun gikk ut for å ta seg en røyk ved 00.30-tiden natt til mandag. Deretter var hun sporløst forsvunnet.

Ved 14.50-tiden etterlyste politiet kvinnen, med fullt navn og bilde.

— Haukeland hadde jo et visst ansvar her, ettersom kvinnen var pasient hos dem. Og med en gang noen blir meldt savnet, har politiet et ansvar for å følge opp. Det har vi gjort, og altså klart å spore henne opp, sier Lyssand.

— Hva synes du om at hun bare forsvant på denne måten?

— Skulle vi dømt hver situasjon når vi ser hvordan saken ender, er det selvsagt mange spørsmål vi kunne ha stilt, er Lyssands kommentar.