• Vi jobber så fort vi kan.

Dagmar røsker kraftig opp i hjemmehyggen i Hordaland. Ved 22-tiden i kveld hadde 4600 personer i Hordaland mistet strømmen. Og strømleverandør BKK jobbet på spreng.

I deler av Nordhordland, Samnanger, Gulen, Masfjorden, Osterøy og Øygarden har folk mistet strømmen på grunn av den sterke vinden i Hordaland. Det samme opplever folk i Sogn og Fjordane og Sogn og Fjordane.

— Vi har mye folk ute nå, men det blåser hardt og det kan ta tid før folk får strømmen igjen, sier Anne Mette Tuvin, kommunikasjonsrådgiver i BKK.

På grunn av Dagmar hadde de oppbemannet på nettsentralen.

— Det er veldig stor pågang av folk som vil melde om feil, men vi rekker dessverre ikke å ta alle telefonene nå i kveld. Veldig mange ringer og det er hektisk, sier Tuvin.

BKK prioriterer de største områder når de skal gi folk strømmen tilbake. Blant disse er Heggertveit-Knarvik, Seim-Lindås og Mangerstølen-Kvalheim i Nordhordland.

— Det er vanskelig å love noe om når folk kan få strømmen tilbake, men håper de har forståelse for at stiuasjonen nå er uoversiktig. Vi jobber fortløpende med å rette feilen, sier Tuvin.