Feirer 25 år med sprelsk fotball og volleyballturnering

Nå invitererer de både sørenesinger og andre til å melde seg på til en litt annerledes fotball og volleyballturnering som skal gå på Søre Neset Idrettsplass.

— I anledningen 25-årsjubileet ønsker vi å invitere gamle og nye medlemmer og ellers alle andre som har lyst til å komme og være med på lek og moro 13. september på Søre Neset Idrettsplass, sier Kate Brevik til RadiOs.no.

På dagtid den 13. september blir det en litt spesiell fotball og volleyballturnering der muligens antrekket vil telle like mye som ferdighetene.

Fotballagene må bestå av minst 4 barn mellom 1 og 7 klasse og de neste 3 kan være fra 8 klasse og opp til 100 år. I volleyball må det stille seks personer på hvert lag og her blir det valgfri alder.

Lagene vil bli premiert for beste utkledning, best in show og beste heiagjeng (kamprop). Påmelding til karnevalsfotball og volleyballturneringen kan gjøres til Morten Haugland på tlf: 90 15 50 70 eller via følgende e-post: hauglander@gmail.com

Påmeldingsfrist: 23 august.

På kvelden vil jublileumsmarkeringen fortsette i ungdomshuset på Haugland hvor det vil bli holdt jubileumsfest for gamle og nye medlemmer. Ut på kvelden spiller Kent David opp til dans.

Påmelding til jubileumsfesten kan gjøres ved å ringe Kate Brevik på telefon 95 70 44 52.

Påmeldingsfrist: 30 august.