Haukeland sykehus melder søndag formiddag at offeret, en gutt på 20 år, er lettere skadet som følge av knivstikkingen.

Det var like før klokken 23.30 politiet fikk melding om at en person var knivstukket på Flaktveit.

Politi og ambulanse rykket ut, og flere av mannskapene var bevæpnet. Da de kom frem til adressen i Breimyra, var mange ungdommer samlet.

Uklart motiv

— Vi har pågrepet en mann i en bil ved Kyrkjekrinsen skole ved midnatt, sa Morten Kronen, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt til bt.no ved midnatt.

Den antatte gjerningsmannen er i 20-årene, mens offeret er er noen år yngre. Det var utenfor en blokk i Breimyra at gjerningsmannen stakk den andre med kniv over kneet.

Det er foreløpig uklart hva bakgrunnen for knivstikkingen er.

Ikke funnet kniven

— Vi føler oss sikre på at vi har tatt gjerningsmannen. Han blir sittende hos oss over natten. Jeg regner med han blir avhørt søndag, sier Morten Kronen.

— Har dere funnet kniven?

— Nei.

Ifølge Kronen var pågripelsen helt udramatisk.

— Han satt i en bil sammen med andre og kom ut av bilen. Deretter ble han tatt med av oss, sier han.

- Jeg har blitt stukket

En krangel på en fest skal ha vært foranledningen for hendelsen. Bt.no snakket med en nabo som var på stedet etter pågripelsen.

— Plutselig hørte vi et kraftig smell, akkurat som om det var noe som knuste, sier han.

Naboen hørte deretter mye skriking, og en person som ropte «jeg er blitt stukket». Da han gikk ut for å se, var den antatte gjerningsmannen forsvunnet, mens forulempede lå på bakken.

— De andre festdeltakerne snakket med ham for å få ham til å fokusere på noe annet enn skaden frem til ambulansen kom, sier han.