29. august passerte nemlig kunde nummer 1,5 millioner gjennom dørene til IKEA Åsane. Det klinger virkelig i kassen for de blågule. Ikke bare kan de skilte med økning i kundemassen, men også en salgsvekst på 13,6 prosent. Dette betyr trolig at varehuset har en årlig omsetning på omlag 700 millioner kroner pluss moms.

— Hvor mye vi selger for, får du ikke vite av meg. Vi går kun ut med prosentvis økning. Men jeg kan si at IKEA Norge har en omsetning på rundt 4,2 milliarder pluss moms, understreker varehussjef Odd Rune Bjørge til Åsane Tidende. Han er svært fornøyd med å ha passert halvannen million besøkende i løpet av ett år.

— Neste mål er to millioner?

— Det blir en stund til vi passerer det tallet. Personlig tror jeg ikke det kommer til å skje før vi flytter inn i nybygget på Nyborg i 2010, men man vet aldri. Vi regner med tallet for 2007/2008 blir mellom 1,6 og 1,7 millioner. Det er mange mennesker på så et så lite bygg som vi har her, forklarer varehussjefen som har registrert 3000 besøkende i bygget på samme tid.

Les mer på www.aasanetidende.no

Varehussjef på IKEA Odd Rune Bjørge regner med møbelgiganten vil få mellom 1,6 og 1,7 millioner besøkende neste år.
Thomas Gangstøe