Like før klokken halv fem natt til lørdag fikk politiet melding om at noen hadde hørt et kraftig smell i Sælenveien i Fyllingsdalen. En som hadde kollidert ble observert i området, men det var ikke noen personer i bilen ifølge melder.

— Det har vært en kraftig smell, begge airbaggene var utløst, sier operasjonsleder i Hordaland politidistrikt Preben Wallestad.

Like i nærheten ble to gutter på 17 år pågrepet av politiet, og en av dem er anmeldt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Han ble kjørt til legevakten for blodprøvetaking.

Havnet i basketak med politiet

Like etter klokken fire måtte politiet rykke ut til Fanavegen, da en drosjesjåfør hadde problemer med en passasjer som hadde sovnet.

— Da han våknet eksploderte han i sinne, sier Wallestad.

Patruljen forsøkte å roe ned passasjeren uten hell, og mannen havnet i basketak med politiet. Han ble anmeldt for ordensforstyrrelse, og for å hindre offentlig tjenestemann i å utføre tjenesten sin.

På Stord ble en mann på 20 år stoppet etter at han kjørte i 132 kilometer i timen i en 80-sone. Han ble fratatt førerkortet på stedet.

Mann mot dør

Også i Sogn og Fjordane har politiet hatt flere oppdrag knyttet til fyll.

Like før klokken tre måtte politiet kjøre hjem en mann i 20-årene på grunn av ordensforstyrrelser i Sogndal sentrum.

Klokken 02.54 måtte politi og brannvesen bistå for å få løs en beruset mann som hadde satt seg fast under en dør i Florø sentrum.

Klokken 03.30 ble en mann i 20-årene brakt inn av politiet da han var overstadig beruset og skapte ordensforstyrrelse på offentlig sted i Kaupanger. Saken blir fulgt opp av Sogndal lensmannskontor.