• Det er ikke på denne måten vi ønsker å fremstå. Brønlund har misledet mennesker, sier Aloe Vera-markedssjef Anna Abrahamsson. Men han får fortsette som forhandler - inntil videre.

— Øystein Brønlund har ikke brutt noen avtale med oss. Derfor får han fortsette som Aloe Vera-forhandler inntil videre. Men vi er oppmerksomme på saken, sier Abrahamsson. Hun er markedssjef i FLP Scandinavia AB. Firmaet selger blant annet kosmetikkmerket Aloe Vera og kosttilskudd.

Brønlund har ifølge Abrahamsson vært forhandler for Aloe Vera-produkter siden februar i fjor. Hvor mye han har kjøpt for, vil hun ikke fortelle. Men hun bekrefter at det er Øystein Brønlund personlig som kjøper produktene av selskapet, ikke foreningen Life1 Norge.

— Hva synes dere om at han samlet inn penger til kreftsyke barn, og så ville bruke pengene til å kjøpe Aloe Vera-produkter av seg selv for å gi til sykehus?

— Tanken å gi Aloe Vera-produkter til pasienter er i seg selv god. Men at han gjør det uten at de som gir pengene vet om det, er jo ille. Det er jo å mislede mennesker, sier hun.

Som andre forhandlere selger Brønlund direkte til forbrukere via blant annet home parties og munn til munn-metoden.

— Hans troverdighet har nok fått en knekk blant egne kunder.

— Denne saken er neppe noen god reklame for Aloe Vera?

— Produktet nevnes ikke så mye i omtalen, men det er ikke denne måten vi ønsker å fremstå, sier hun.