Det var lørdag 29. januar ved 19-tiden at jenten skal ha blitt voldtatt. I en pressemelding går det frem at forholdet ble anmeldt søndag kveld.

Den 16 år gamle jenten gikk på bussen ved Åsane terminal. På busstoppet mellom Ikeas lager i Liavegen og krysset Liavegen / Hjortlandsvegen gikk hun av.

Avventer svar Deretter gikk hun på gangveien fra Liavegen mot Fossane / Åmundssvingen. Ifølge politiet er det her hun skal ha blitt utsatt for voldtekten.

— Vi har vært på stedet og gjennomført undersøkelser, sier Nils-Inge Romslo, etterforskningsleder ved Bergen Nord politistasjon.

— Har dere gjort interessante funn?

— Det er for tidlig å slå fast, men foreløpig har vi ikke funnet noe konkret. Vi avventer svar på våre undersøkelser, sier Romslo.

Etterlyser vitner Søndag kveld ble voldtekten anmeldt. Ifølge Romslo skjer det ofte at kvinner anmelder voldtekt en stund etter at den har funnet sted.

— Men det beste er selvsagt at saken anmeldes straks. Det gjør det enklere for politiet å sikre spor, sier Rosmlo.

Politiet har også gjennomført avhør i saken, uten at Romslo ønsker å kommentere hvem man har snakket med.

Nå etterlyser han vitner i saken.

— Vi vil gjerne snakke med folk som har vært i området i det aktuelle tidsrommet. Vitner bes kontakte politiet på 93229100 eller 02800, sier Romslo.