— Jeg trodde ikke noen kunne være så frekke, sier Daniel Søgnesand (36).

Vi møter ham utenfor Shellstasjonen på Øyrane Torg i Arna. På vei til jobb i morges stoppet han her for å kjøpe morgenkaffen.

— Jeg satte bilen fra meg og gikk inn. Det sto en foran meg i køen, så det gikk kanskje ett minutt. Da jeg kom ut igjen, var bilen vekk.

- Hva tenkte du da?

— Jeg ble helt sjokkert. Jeg burde selvfølgelig tatt med meg nøkler og låst. Det er utrolig irriterende, sier Søgnesand.

Han mener han slo motoren av før han gikk inn på bensinstasjonen.

— Det er akkurat som om noen har stått og ventet, sier 36-åringen om tyveriet, som var unnagjort på få minutter.

Ikke fanget på video

I stedet for å reise på arbeid, måtte Søgnesand hentes av samboeren. Da bt.no møter den uheldige bileieren, kommer han rett fra politihuset, hvor han har anmeldt forholdet. Han sørger for at parets andre bil, en gammel Toyota, er godt låst før han viser hvor han parkerte i morges.

— Jeg parkerer vanligvis fremfor stasjonen, men i dag sto jeg på siden. Politiet har sjekket overvåkingsvideoen, men jeg sto selvfølgelig akkurat utenfor rekkevidde. Man ser at jeg går inn og ut, men ikke selve bilen eller de som tok den.

Slik gikk det for en uoppmerksom bilist for to år siden:

Ski, lommebok og nøkler også borte

Da han oppdaget tyveriet, spurte han andre kunder på bensinstasjonen og folk i området om de hadde sett noe, men ingen kunne hjelpe. Han ringte også rundt til venner og ba dem se etter bilen, en Toyota Avensis svart stasjonsvogn 2007-modell.

— I bilen lå også lommebok, sertifikat, bankkort, husnøkler og ski til hele familien, forteller Søgnesand oppgitt.

Han har vært i kontakt med forsikringsselskapet, men vet foreløpig ikke hvordan de stiller seg til saken.

— Jeg håper selvfølgelig at bilen dukker opp, sier Søgnesand.

Politiet ble varslet om tyveriet like etter klokken 7 mandag morgen.

— Vi sendte ut melding til alle patruljer med en gang om at bilen var stjålet. Men den er ikke blitt observert, sier operasjonsleder Terje Hilland i Hordaland politidistrikt.

Stasjonsvognen har registreringsnummer SU 47351.