• Jeg anslår at det er stjålet klokker og smykker for to millioner kroner, sier Vibeche Antonissen.

Den daglige lederen i Iversen & co. Ur og Smykker i Lagunen trodde butikken hennes var trygg inne i kjøpesenteret på Lagunen inntil tre marskerte menn med slegge brøt seg inn i butikken natt til fredag.

Eksklusive merker

Butikken har en rekke eksklusive klokker. Det meste forsvant i innbruddet natt til fredag.

Robert Antonissenforteller til TV2.no at tyvene har kommet unna med verdier for anslagsvis rundt to millioner kroner.

— Den dyreste klokken som er stjålet er en Tag Heuer-klokke til en verdi av 51.000 kroner, sier Vibeche Antonissen, som er søster av Robert Antonissen.

Hun er daglig leder i butikken og forteller at det forsvant 50 klokker av merket Tag Heuer.

— Gjennomsnittsprisen på Tag Heuer-klokkene er cirka 35.000 kroner, sier hun til BT.

Hennes bror forteller at flere Raymond Weil-klokker forsvant. Han anslår utsalgsverdien på disse til rundt 600.000 kroner. Dessuten forsvant sølvsmykker for et par hundre tusen kroner.

— I forbindelse med innbruddet ble det også gjort skader på butikken. Bare det kan dreie seg om et par hundre tusen kroner, sier Robert Antonissen.

Så mann utenfor butikken

Antonissen var selv på jobb i butikken torsdag kveld. Han ser ikke bort fra at det er utenlandske menn som har vært på ferde.

— Jeg la merke til en mann av øst-europeisk utseende som satt lenge utenfor butikken like før vi stengte klokken 21.00, sier Antonissen til BT fredag formiddag.

— Jeg vet jo ikke om han har noe med dette å gjøre, men i ettertid var oppførselen hans mistenkelig. Innbruddet kom helt overraskende på oss. Vi trodde vi var trygge inne på kjøpesenteret.

Politiet opplyser til BT at de ikke ser bort fra at det er utlendinger som står bak og at de har slått distriksalarm. Enheten for mobilie vinningskriminelle er også involvert i etterforskningen, som ledes av Bergen Sør politistasjon.

_M9A2153 as Smart Object-1.jpg
RUNE MEYER BERENTSEN