— Det er overhodet ikke snakk om noen utnyttelse, sier vertinnen.

Hun avviser kategorisk å ha pålagt au pairen flere oppgaver enn regelverket tillater.

- Ga ekstra lommepenger

— Hun har ikke arbeidet mer enn de timene hun skulle ha jobbet, men hun jobber veldig sent.

— Og hvis hun har regnet med den tiden hun brukte på å lage middag, så var det en del av integreringen i familien. Vi laget ofte middagen sammen. Her er det et fellesskap, og det var vi opptatt av at vi skulle ha, sier hun.

Ifølge vertinnen var det 24-åringens oppgave å stå opp med barna, lage frokost og lunsj, kle på den minste og noen ganger følge barnet til barneparken.

— Hun hengte av og til opp tøy og brettet det, gjorde litt støvtørking, vasket gulv og av og til hjalp hun til med generell ryddig og matlaging, forklarer hun.

Ekteparet mener de har gjort mye godt for Aihbelle Lou Abella ved å kjøpe klær til henne, gi henne ekstra lommepenger og gi henne fri nesten hver helg.

- Er velkommen tilbake

— Vet du hvor mye fritid en au pair har krav på?

— Ja, de kan jobbe inntil fem timer hver dag og har krav på en fridag i uken, sier kvinnen, som like etter innrømmer at hun er litt usikker på dette med fridagen.

Ifølge Utlendingsdirektoratet har en au pair krav på en friperiode på 48 timer hver eneste uke.

Kvinnen er veldig skuffet over det hun oppfatter som grunnløse beskyldninger fra au pairen, men understreker at 24-åringen er velkommen tilbake når som helst.

— Da vi valgte å ta imot henne ble jeg overbevist om at jeg gjorde en god gjerning, at jeg ga henne muligheten til å gi et bedre liv, sier hun.