Vi fulgte politiets pressekonferanse etter at en mann ble stukket til døde på et asylmottak på Paradis tirsdag. Her er vårt direkte-referat:

16.11: De første meldingene som kom inn til politiet inneholdt ikke opplysninger om at noen skulle ha blitt alvorlig skadet. Da politiet kom frem, fant de mannen hardt skadet.

16.10: Politistasjonssjef Morten Ørn bekrefter at politiet kjenner identiteten på den antatte gjerningsmannen.

16.09: Den antatte gjerningsmannen ble pågrepet like etter at politiet kom til stedet. Pågripelsen skjedde uten dramatikk.

16.08: Politiet har tatt beslag i kniven de mener er drapsvåpenet. Krimteknikere er på stedet, og disse vil gjennomgå huset i løpet av kvelden og natten.

16.07: 13 beboere er blitt fraktet til politistasjonen i sentrum. De har status som vitner, og vil bli avhørt utover kvelden.

16.06: De to ofrene er begge av utenlandsk opprinnelse, men politiet har foreløpig ikke sikker identitet på noen av dem.

16.05: — En mann er siktet for drapet, bekrefter Isachsen. Han er foreløpig ikke avhørt, og har heller ikke fått oppnevnt forsvarer.

Kl. 16: Politistasjonsjef Morten Ørn og politiinspektør Sidsel Isachsen har ankommet.

- - -

Informasjon fra tidligere i dag:

Drapsofferet skal ha blitt knivstukket gjentatte ganger i overkroppen, og ble erklært død på stedet kort tid etter.

Den antatte gjerningspersonen ble pågrepet på stedet, og sitter sent i kveld i avhør med politiet.

En annen mann ble påført stygge knivskader.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 12.14. Fem væpnede politifolk tok oppstilling ved Fana gymnas før de nærmet seg asylmottaket.

Mottaket på Ny-Paradis hører til Ytrebygda statlige mottak for asylsøkere, og har plass til 28 beboere.

INFORMERER OM DRAPET: Politiinspektør Sidsel Isachsen og politistasjonsjef i Fana, Morten Ørn, holder pressekonferanse i etterkant av knivdrapet. Isachsen er påtaleansvarlig for drapssaken.
Rune Christophersen
KLOKKEN 12.14: Politiet fikk melding om knivstikkingen ved asylmottaket på Ny-Paradis i 12-tiden tirsdag. Væpnede politistyrker tok oppstilling i nærheten før de tok seg inn mot mottaket, der en mann ble funnet død.
Pål Engesæter