— I dag hadde vi seks mann ute. Som følge av det, mister vi rytme og samspill, og relasjoner blir helt fraværende, sier Amundsen etter å ha sett laget gå på sitt niende serietap for sesongen.

Løvene hadde kun to utespillere på benken da laget gjestet Sør Arena i Kristiansand. Det mener treneren ble utslagsgivende for resultatet.

— Vi må selvfølgelig forholde oss til den stallen vi har, men slik situasjonen ble i dag, har vi altfor tynn stall, innrømmer Amundsen.

— Samtidig må vi være såpass ydmyke og konstatere at Start er et mye bedre lag enn oss, sier han.

Stephen Ademolu, Efe Ehiorobo og Aleksander Solli måtte stå over på grunn av kortsanking, mens Knut Walde og Erik Havnvik heller ikke var tilgjengelige.

I første omgang i Kristiansand var hjemmelaget overlegent. Keeper, Kim Deinoff presenterte seg med et hasardiøst utspark som gikk via Start-spiss Srdan Radonjic og i mål. Clarence Goodsons heading tyve minutter senere kunne Deindoff gjøre lite med, og hjemmelaget gikk til pause med 2-0.

I den påfølgende omgangen var Løv Ham mer med i kampen og fikk til slutt uttelling i form av en scoring. Erlend Storesund fastsatte sluttresultatet til 3-1 etter en fint samspill med Arve Walde. Laget forblir med gårsdagens tap på niendeplass.

— Vi har ikke vært veldig opptatt av tabellplasseringen, men slik det ser ut for øyeblikket skal vi være fornøyd med å opprettholde en toppti-posisjon, mener Amundsen, som tross en prekær situasjon på spillerfronten, mener å ta med seg noe positivt fra kampen.

— Vi tar stadige skritt i riktig retning i form av å bli et stabilt førstedivisjonslag. I andreomgangen i dag har vi god rytme når vi vinner ballen og får til noen bra overganger.

— I neste kamp skal vi også ha nok fok til å fylle benken, sier han.

SJANSELØSE: Hvittrøyene fra Løv-Ham ble et nummer for små da Start banket bergenserne og tok skrittet til toppen av tabellen i går. FOTO: TORSTEIN ØEN, FÆDRELANDSVENNEN
Torstein Øen